F1 VELIKA NAGRADA MAĐARSKE NA SK1 KANALU!

Zadnja utrka F1 prije ljetne stanke dolazi nam u Budimpeštu. Radi se o jednoj od najsporijih i tehnički najzahtjevnijih staza u kalendaru. Prošle godine svoju prvu pobjedu ostvario je Esteban Ocon, nakon sveukupnog kaosa koji se odvijao. Može li Ferrari ostvariti dvostruku pobjedu koju dugo priželjkuju i približiti se Red Bullu i njegovim vozačima prije zaslužene pauze?

Red Bull je u čvrstoj kontroli u oba prvenstva nakon Leclercove pogreške u Francuskoj, ali Ferrarijev F1 šef Mattia Binotto želi ostati optimističan i vjeruje u svoje vozače i nada se dvostrukoj pobjedi. Binotto je toliko optimističan da vjeruje da Ferrari može slaviti na svih preostalih deset utrka i ne želi čekati Red Bullove pogreške i kvarove da se vrate u borbu za naslov.

Za ovu utrku Pirelli je pripremio iste gume kao i za prošlu (C2, C3 i C4), a brojni uzastopni zavoji i kratki pravci traže maksimalan downforce i koncentraciju vozača.

Prvi slobodni trening je na rasporedu u petak u 14:00 sati, a drugi slobodni trening počinje u 17:00 sati. Subota donosi treći slobodni trening u 13:00 sati, te kvalifikacije u 16:00 sati.

 

Nedjeljnu utrku F1 Velika nagrada Mađarske, koja počinje u 15:00 sati, pratite na SK1 kanalu bez dodatne naknade u sklopu Osnovnog paketa.

 

F1 VELIKA NAGRADA MAĐARSKE

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr