F1 VELIKA NAGRADA BELGIJE NA SK2 KANALU!

F1 nakon ljetne stanke vraća se na Spa Francorchamps, na kojoj se vozi Velika nagrada Belgije, najdražu stazu mnogih vozača i navijača, a koja se s pravom smatra jednom od najboljih staza u kalendaru, ako ne i najboljom.

Spa Francorchamps doživio je najveće promjene u suvremenoj eri Formule 1, staza je u pet zavoja dobila novi asfalt,  a izletna zona u slavnom Eau Rougeu je proširena kako bi se povećala sigurnost.

Eau Rouge vjerojatno je najslavniji zavoj na svijetu koji pruža zapanjujući prizor u kojem bolidi s više od 300 km/h prilaze snažnoj uzbrdici, testiraju granice fizike – lijevo, desno, lijevo, nakon čega nastavljaju juriti prema ardenskoj šumi.

Svi vozači i momčadi napeto iščekuju povratak na stazu i borbu za nove bodove. Može li se Ferrari približiti Red Bullu i njihovim vozačima ili će se Verstappen odvojiti na prvom mjestu u slučaju pobjede?

Prvi slobodni trening je na rasporedu u petak u 14:00 sati, a drugi slobodni trening počinje u 17:00 sati. Subota donosi treći slobodni trening u 13:00 sati, te kvalifikacije u 16:00 sati.

Nedjeljnu utrku F1 Velika nagrada Belgije, koja počinje u 15:00 sati, pratite na SK2 kanalu bez dodatne naknade u sklopu Osnovnog paketa.

 

VELIKA NAGRADA BELGIJE

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr