Ekskluzivna premijera šeste sezone “igre prijestolja”

Najgledanija serija svih vremena, “Igra prijestolja” u produkciji HBO-a, nastavlja svoj televizijski život u još uzbudljivijoj šestoj sezoni.

Korisnici TOTAL TV-a imat će priliku zaviriti u prevrtljivi svijet Westerosa, u ponedeljak 25. travnja u 3:00 ujutro, na kanalu HBO. Istovremeno kada i gledatelji u Americi, kao i urepriznom terminu istoga dana u 20:00 sati.

Oni koji propuste premijeru, mogu uživati u ovom fantastičnom video spektaklu sve do 24. svibnja, do kada će prva epizoda biti dostupna besplatno svim gledateljima u Hrvatskoj, putem internet usluge videa na zahtjev HBO GO.

Nova sezona dočekuje likove koji nastavljaju ka svojim neizvjesnim sudbinama, poznata lica kuju nove saveze kako bi preživjeli, dok novi likovi ugrožavaju ravnotežu moći na istoku, zapadu, sjeveru i jugu.

Svjetski televizijski fenomen, „Igra prijestolja“, zasnovan je na bestsellerima Georgea R.R. Martina, serijalu „Pjesma leda i vatre“. Epska priča o izdaji i plemenitosti smještena je na kontinent Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati desetljećima, a vječna je jedino borba za vlast i moć.

Imate pitanja?
Imate pitanja?
Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?
Spajanje...
Nitko od naših agenata trenutno nije dostupan. Molimo pokušajte ponovo kasnije ili nam ostavite poruku.
Naši agenti su trenutno zauzeti. Molimo pokušajte ponovo kasnije.
:
:
:
Imate pitanja? Kontaktirajte nas!
:
:
Ovaj razgovor je završio.
Je li ovaj razgovor bio koristan? Glasajte za ovu chat sesiju.
Dobar Loš

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr