Ekskluzivna premijera pete sezone “Igre prijestolja” dostupna svima!

Total TV će još jednom razveseliti sve svoje korisnike!
Službeno najgledanija serija svih vremena, “Igra prijestolja” u produkciji HBO-a, nastavlja svoj televizijski život u petoj sezoni, a sve korisnike Total TV-a koji nisu imali prilike upoznati se sa prevrtljivim svijetom Westerosa očekuje lijepo iznenađenje.

Total TV će uz ekskluzivne istovremene premijere u Hrvatskoj i Americi, tijekom ponovnog emitiranja 13. travnja, u 20:05 sati, omogućiti otvoren signal HBO programa (pozicija 35) svim korisnicima, tako da u premijeri mogu uživati i oni koji u svojim paketima nemaju navedeni program.

Pola sata prije ekskluzivne premijere, u 19:30 sati, korisnici će moći pogledati prilog “iza kulisa” sa snimanja serije “Igre prijestolja”.

Svjetski televizijski fenomen „Igra prijestolja“, utemeljena na fantastičnim bestselerima Georgea R. R. Martina „Pjesma leda i vatre“. Epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena na kontinent Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je borba za moć I vlast vječna.

Nova sezona dočekuje glavne likove u šoku poslije iznenadne smrti mladog kralja Joffrey Baratheona, ubojstva njegovog djeda Tywin Lannister i bizarne smrti Oberyn Martella.

Na Zidu, Jon Snow je “u sendviču” između Noćne straže i samozvanog kralja Stannisa Baratheona, a u Kraljevoj luci se među sirotinjom uzdiže radikalna religiozna sekta.

S druge strane Uskog mora Arya Stark je u potrazi za starim prijateljem, a miljenik gledatelja Tyrion Lanister sada je bjegunac.

U još daljem Meereenu, Daenerys Targaryen očekuje još veći “danak neiskustvu” za sve dosadašnje poteze. Malo kome je jasno da zima dolazi, i da je sve bliža.

Imate pitanja?
Imate pitanja?
Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?
Spajanje...
Nitko od naših agenata trenutno nije dostupan. Molimo pokušajte ponovo kasnije ili nam ostavite poruku.
Naši agenti su trenutno zauzeti. Molimo pokušajte ponovo kasnije.
:
:
:
Imate pitanja? Kontaktirajte nas!
:
:
Ovaj razgovor je završio.
Je li ovaj razgovor bio koristan? Glasajte za ovu chat sesiju.
Dobar Loš

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr