EKSKLUZIVNA PREMIJERA PETE SEZONE “IGRE PRIJESTOLJA” DOSTUPNA SVIMA!

Total TV će još jednom razveseliti sve svoje korisnike!
Službeno najgledanija serija svih vremena, “Igra prijestolja” u produkciji HBO-a, nastavlja svoj televizijski život u petoj sezoni, a sve korisnike Total TV-a koji nisu imali prilike upoznati se sa prevrtljivim svijetom Westerosa očekuje lijepo iznenađenje.

Total TV će uz ekskluzivne istovremene premijere u Hrvatskoj i Americi, tijekom ponovnog emitiranja 13. travnja, u 20:05 sati, omogućiti otvoren signal HBO programa (pozicija 35) svim korisnicima, tako da u premijeri mogu uživati i oni koji u svojim paketima nemaju navedeni program.

Pola sata prije ekskluzivne premijere, u 19:30 sati, korisnici će moći pogledati prilog “iza kulisa” sa snimanja serije “Igre prijestolja”.

Svjetski televizijski fenomen „Igra prijestolja“, utemeljena na fantastičnim bestselerima Georgea R. R. Martina „Pjesma leda i vatre“. Epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena na kontinent Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je borba za moć I vlast vječna.

Nova sezona dočekuje glavne likove u šoku poslije iznenadne smrti mladog kralja Joffrey Baratheona, ubojstva njegovog djeda Tywin Lannister i bizarne smrti Oberyn Martella.

Na Zidu, Jon Snow je “u sendviču” između Noćne straže i samozvanog kralja Stannisa Baratheona, a u Kraljevoj luci se među sirotinjom uzdiže radikalna religiozna sekta.

S druge strane Uskog mora Arya Stark je u potrazi za starim prijateljem, a miljenik gledatelja Tyrion Lanister sada je bjegunac.

U još daljem Meereenu, Daenerys Targaryen očekuje još veći “danak neiskustvu” za sve dosadašnje poteze. Malo kome je jasno da zima dolazi, i da je sve bliža.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr