Dva nova programa za najmlađe – OK Bambino i Orlando kids

Iznenađenjima nikad kraja!
Lijepa vijest za najmlađe, ali i za mame, tate, bake, djedove i sve ostale… od sada se u ponudi vaših paketa nalaze i dva nova dječja kanala – OK Bambino i Orlando kids.

Zabava, edukacija i puno smijeha, ono je što krasi nove dječje programe u kojima ćete od sada imati priliku uživati svakog dana, a evo i nešto više o njima:

OK Bambino je edukativan i zabavan program namijenjen najmlađim gledateljima u dobi između 2 i 7 godina.. Svi su crtići sinkronizirani na hrvatski jezik tako da ih svako djete razumije! …“Hello Kitty”, “Timmy Time”, “Poštar Pat” i “Fifi i cvjetno društvo” – samo su neki od sjajnih crtića novog dječjeg kanala u kojem možete uživati svakog dana, od 7 do 20 sati.

Orlando kids je dječji programs animiranim serijama, namijenjen djeci od pet do dvanaest godina, zabavan i vizualno atraktivan način koji potiče maštu i kreativnost. Čitav program je u u potpunosti sinkroniziranim na hrvatski jezik., a zahvaljujući vrlinama koje krase junake iz brojnih serija, djeca uče o vrijednostima poput prijateljstva, dobrote i ustrajnosti,. “Gormiti”, “Anđeli i prijatelji”, “Slatke Ovčice”, “Lego Ninjago” i mnogi drugi vrhunski naslovi očekuju vas svakog dana na programu Orlando kids.

Imate pitanja?
Imate pitanja?
Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?
Spajanje...
Nitko od naših agenata trenutno nije dostupan. Molimo pokušajte ponovo kasnije ili nam ostavite poruku.
Naši agenti su trenutno zauzeti. Molimo pokušajte ponovo kasnije.
:
:
:
Imate pitanja? Kontaktirajte nas!
:
:
Ovaj razgovor je završio.
Je li ovaj razgovor bio koristan? Glasajte za ovu chat sesiju.
Dobar Loš

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr