DVA NOVA PROGRAMA ZA NAJMLAĐE – OK BAMBINO I ORLANDO KIDS

Iznenađenjima nikad kraja!
Lijepa vijest za najmlađe, ali i za mame, tate, bake, djedove i sve ostale… od sada se u ponudi vaših paketa nalaze i dva nova dječja kanala – OK Bambino i Orlando kids.

Zabava, edukacija i puno smijeha, ono je što krasi nove dječje programe u kojima ćete od sada imati priliku uživati svakog dana, a evo i nešto više o njima:

OK Bambino je edukativan i zabavan program namijenjen najmlađim gledateljima u dobi između 2 i 7 godina.. Svi su crtići sinkronizirani na hrvatski jezik tako da ih svako djete razumije! …“Hello Kitty”, “Timmy Time”, “Poštar Pat” i “Fifi i cvjetno društvo” – samo su neki od sjajnih crtića novog dječjeg kanala u kojem možete uživati svakog dana, od 7 do 20 sati.

Orlando kids je dječji programs animiranim serijama, namijenjen djeci od pet do dvanaest godina, zabavan i vizualno atraktivan način koji potiče maštu i kreativnost. Čitav program je u u potpunosti sinkroniziranim na hrvatski jezik., a zahvaljujući vrlinama koje krase junake iz brojnih serija, djeca uče o vrijednostima poput prijateljstva, dobrote i ustrajnosti,. “Gormiti”, “Anđeli i prijatelji”, “Slatke Ovčice”, “Lego Ninjago” i mnogi drugi vrhunski naslovi očekuju vas svakog dana na programu Orlando kids.

total tv logo

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr