CRNA LISTA NA KANALU FOX

Sedma sezona serije „Crna lista“ počet će s prikazivanjem 22. studenog u 21:00h na kanalu FOX i moći će se pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 21:00 h.

 

Crna lista je američka kriminalistička triler televizijska serija koja je premijerno prikazana još 2013. godine. Serijal prati Raymonda “Reda” Reddingtona, bivšeg časnika američke mornarice koji se stjecajem okolnosti pretvori u opakog kriminalca te se u jednom trenutku dobrovoljno predaje FBI-ju nakon što je desetljećima izbjegavao biti uhvaćen. FBI-ju daje popis najopasnijih kriminalaca na svijetu koji je sastavio tijekom godina te je voljan informirati ih o njihovim operacijama u zamjenu za imunitet od kaznenog progona. Međutim, inzistira na suradnji isključivo s početničkom FBI-jevom psihologicom Elizabeth Keen.

 

U sedmoj sezoni, Raymonda Reddingtona, poznatijeg pod imenom Red, otima Katarina Rostova te se on nađe potpuno sam usred neprijateljskog teritorija i ne zna kome, ako uopće ikome, može vjerovati. Okružen starim neprijateljima i novim saveznicima Red mora ostati jedan korak ispred najopasnijih kriminalaca Crne liste koji neće prezati pred ničim kako bi otkrili istinu koju Red želi sakriti. Kako bi ostvarila svoj naum i pronašla Redovu partnericu Elizabeth Keen, Katarina će se uvući u njezin život u kojem je odnedavno i njezina kćer Agnes. Katarinina prisutnost u njezinom životu će pak zauvijek promijeniti njezin odnos s Redom.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr