BUDITE DIO NOVOGA DOBA UZ NAJSUVREMENIJU V2.0 PLATFORMU

Za desetogodišnjicu rada, Total TV je pokrenuo novu suvremenu V2.0 platformu, koja će omogućiti svim korisnicima da budu dio novoga doba u HD rezoluciji. Također, HD paket više neće postojati. Svi programi iz ovoga paketa od sada će se nalaziti u osnovnom paketu, bez dodatne nadoplate. Svi korisnici koji su do sada posebno plaćali HD paket više ga neće plaćati.

Total TV korisnicima omogućuje praćenje digitalne televizije bilo gdje u Hrvatskoj. Na raspolaganju korisnicima uz novu cijenu od 84,99 kuna mjesečno nalaze se najbolje serije i filmovi na FOX HD kanalima, najbolji sport na Sport Klub HD kanalima, najbolji svjetski dokumentarni filmovi u HD rezoluciji i još mnogo drugih sadržaja vrhunske kvalitete. Dodatno ponuda sadržava veliki broj slobodnih programa koji se ne plaćaju. Uz kompletnu uslugu Total TV-a dostupno je više od 150 digitalnih i 30 HD programa.

Ali to nije sve! Total TV Kuća omogućuje praćenje različitih programa istovremeno na više TV uređaja u vašem domu.

Uz posebnu rođendansku akcijsku ponudu, ušteda je još veća! Svi novi Total TV korisnici će moći pratiti osnovni i dodatni Total TV paket koji uključuje preko 30 HD programa prvih 12 mjeseci za samo 1 kunu mjesečno. Uz potpuno besplatnu opremu i instalaciju, ostvarite uštedu do nevjerojatnih 3700 kuna uz akciju koja traje do 31. listopada.

Od 1. rujna Total TV ponuda biti će bogatija za CineStar Premiere paket sa filmskim kanalima CineStar Premiere 1 i 2 u HD rezoluciji. Sa više od 100 televizijskih filmskih premijera i kino hitova godišnje CineStar TV Premiere kanali predstavljaju pravi izbor za sve filmofile. CineStar TV Premiere 1 i 2 su filmski kanali koji pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja u HD rezoluciji – najveće hollywoodske hitove, najatraktivnije filmske naslove europske kinematografije, ekskluzivne emisije i odlične serije.

Total TV – najbolji sadržaj uz najmoderniju platformu.

total tv logo

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr