ATP TURNIR U LONDONSKOM QUEENSU I NJEMAČKOM HALLEU

Ovaj tjedan pratite naše tenisače na 2 ATP turnira koji se održavaju istovremeno. Podržimo Nikolu Mektića i Matu Pavića u lovu na još jedno finale na londonskom turniru koji se igra na travnatoj podlozi Queen’s Cluba.

Bivši dvostruki pobjednik londonskog ATP turnira, najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić (ATP – 17.), po deveti put u karijeri probio se u četvrtfinale na travi Queen’s Cluba svladavši u meču 2. kola Kazahstanca Aleksandera Bublika (ATP – 37.) sa 7-6 (6), 7-5 za 94 minute. o će mu biti deveti četvrtfinale u 15. nastupa u Queen’s Clubu, a za polufinale će igrati protiv Finca Emila Ruusuvuorija (ATP – 56.) koji je u srijedu sa 6-2, 7-6 (2) svladao domaćeg predstavnika Jacka Drapera.

Na turniru u Njemačkom Halleu, Ivan Dodig i Austin Krajicek nastavljaju sa sjajnom formom ove sezone. U Halleu su se preko Golubjeva i Gonzaleza plasirali u polufinale gdje ih čeka repriza polufinala Roland Garrosa gdje su nedavno pobijedili prve nositelje turnira Marcela Granollersa i Horacija Zeballosa.

Oba turnira mogu se pratiti na SK kanalima bez dodatne naknade, u sklopu Osnovnog Total TV paketa.

 

atp

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr