102. SEZONA NFL-A EKSKLUZIVNO NA SPORT KLUBU!

Čekanje je završeno. Nakon dugih sedam mjeseci bez NFL utakmica, svi fanovi ovog fenomenalnog sporta došli su na svoje jer počela je nova, 102. NFL sezona u povijesti, a možete je pratiti ekskluzivno na Sport Klub kanalima!

Ove godine imamo nekoliko novotarija u rasporedu i pravilima koje će obilježiti nadolazeću godinu. Prva stvar koja upada u oči je povećanje broja utakmica u sezoni. Po novom kolektivnom ugovoru, regularna sezona sada traje 18 tjedana, što nam donosi 17 natjecateljskih i jedan slobodni tjedan za svaku ekipu, a gledajući iz perspektive gledatelja, dodatna utakmica u sezoni može biti samo dobra vijest.

Nakon što su prošle godine postali prva ekipa koja je igrala Super Bowl na domaćem terenu, a kasnije i osvojila naslov, Tampa Bay u novu sezonu ulazi kao drugi favorit lige, iza Kansas City Chiefsa. Upravo se revanš između te dvije ekipe čini kao najizgledniji Super Bowl LVI na papiru.

Za kraj, nova produžena sezona je pred nama, očekuje vas po običaju isti format na Sport Klubu. Tri američke primetime utakmice (TNF,SNF,MNF) te po dva susreta u terminima 19 i 22:25, sve naravno uz našu standardnu tjednu emisiju First Down u večernjem terminu četvrtkom. Ne vjerujem da vam treba bolji poziv od prve utakmice sezone, zato uživajmo zajedno narednih pet mjeseci u vrhunskom footballu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i prijedloge

NAZOVITE NAS

Nazovite kontakt centar na broj 0800 9700

PIŠITE NAM

Pošaljite nam email na info@totaltv.hr